Свързани новини

05.12.2017 13:38

Убитият от ток в банята студент преди това гасил пожар

Видян 1466 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

20-годишен студент от Лом е загинал нелепо в банята, ударен от електричество, съобщи 24 часа. Трагедията е станала в понеделник призори. Токът убил Билян Й. докато се къпел.  Билян бил студент в Техническия университет в Габрово. Момчето се прибрало при родителите си в Лом преди празниците. Младежът живее в къща с баща си и втората му жена.


Около 1 часа през нощта в дома им избухнал пожар. Пламнал коминът. Семейството веднага подало сигнал на 112 и от там пратили пожарна. Огнеборците потушили огъня, направили оглед в къщата и си заминали, предаде konkurent.bg.


Билян и родителите му решили да почистят. Тримата жулили и мили до към 4 часа сутринта. Момчето влязло да си вземе душ преди да легне. Пуснало душа и заедно с водата от крана протекъл 220 волта ток. Съпругата на баща му чула виковете от банята и се притекла на помощ. Пробвала да измъкне Билян, който все още бил жив, хванала го за ръката, но я блъснало електричество. Жената спряла бойлера и извикала линейка. Медиците качили Билян в линейката и да го закарат в местната болница. Там докторите констатирали смъртта му.


В дома на семейството незабавно започнал оглед. Сформирана е група с участие на екип на електроразпределителна компания и служител на пожарната. При огледа не са намерени категорични данни за аварирал ел. уред или друг източник на ел. енергия, вероятен причинител на инцидента. Трупът на загиналия студент е откаран за аутопсия в Монтана.


По случая е образувано досъдебно производство в РУ Лом.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби

Съвсем не лек ден в бизнеса

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от