Свързани новини

22.11.2017 17:50

Готов е първият саниран блок в Надежда, на 52 г. е

Видян 2038 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първият обновен блок по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в район Надежда е блок 221 в жк Надежда 2. Той е построен през 1965 г., състои се от 36 апартамента, разположени на четири етажа. Общата разгъната застроена площ е 4118,00 кв.м.


При санирането са реализирани следните основни дейности: укрепване на основите на сградата, топлинно изолиране на външни страни, полагане на цветна мозаечна екстериорна мазилка на външни стени, подмяна и монтаж на съществуваща стара дограма и остъклени тераси по етажи и сутерен, топлинно изолиране на покрив ( доставка и монтаж на покривни термопанели), топлинно изолиране на под, ремонт на разпределителна тръбна мрежа ВОИ, доставка и монтаж на нови метални парапети при тераси, доставка и монтаж на прегради между терасите, укрепване на съществуващ парапет в стълбищната клетка, полагане на латекс по стени и тавани в стълбища и общи части, подмяна на осветление в общи части, мълниезащитна инсталация, прилагане на мерки за Пожарна безопасност, и други. Районната администрация на Надежда изказва благодарност на управителя на етажната собственост на бл. 221  Корнели Живков, за добрата координация и оказаното съдействие по време на строително-монтажните дейности.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще се чувствате толкова леко

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но