Свързани новини

15.11.2017 10:31

БСП започва подписка срещу шефа на НС

Видян 1101 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След скандала в парламентарната зала и отстраняването на лидера на БСП Корнелия Нинова, от БСП започнаха подписка за отстраняването на председателя на Народното събрание Димитър Главчев.


"Днес е лош ден за българската парламентарна демокрация. Беше направен безпрецедентен опит да се налага цензура и да се ограничава възможността на българската опозиция да говори и да поставя актуалните въпроси", това заяви депутатът от БСП Жельо Бойчев, съобщи 24 часа.


"В знак на протест напускаме пленарното заседание и ще настояваме за отстраняването на председателя и за отмяна на наказанията срещу Корнелия Нинова", каза още той.


Председателят на парламента Димитър Главчев отстрани от пленарното заседание лидера на БСП Корнелия Нинова, след като прочете декларация.


Главчев заяви, че ще я отстрани само за едно заседание, като се позова на това, че оскърбява Народното събрание. Той отстрани и депутата Антон Кутев за две заседания.


Председателят Главчев отстрани от пленарната зала лидера на БСП, след като тя си позволи обидни квалификации относно премиера Бойко Борисов. Шефката на червените обвини министър-председателя, че раздава присъди по повод думите му от миналата седмица, че парламентарната група на БСП има наркотрафиканти и хора, купували гласове.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Съвсем не лек ден в бизнеса

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от