Свързани новини

15.11.2017 09:47

Парламентът няма да изслуша Борисов за "наркотрафикантите"

Видян 1375 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Народните представители отхвърлиха предложението на БСП за изслушване на премиера Бойко Борисов в Народното събрание, предаде Фокус. То бе отхвърлено с 93 гласа „за“, 101 гласа „против“ и 2 „въздържал се“.


Зам.-председателят на ПГ на БСП Драгомир Стойнев обясни: „Искаме министър-председателят Бойко Борисов да дойде и да обясни какво има предвид с изказването си, че в НС продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик и купуване на гласове“. „Искаме да разберем, нека той да дойде и да обясни кои са тези наркотрафиканти“, коментира той. „Не вярвам, че министър-председателят може да говори неща без да знае, да се поддава на фалшива информация“, посочи Драгомир Стойнев.


 „Понеже знае цялата истина го призоваваме и молим да дойде и да сподели тази информация с народните представители“, заяви той.


Депутатът от ГЕРБ и председател на правната комисия Данаил Кирилов заяви: „Възразяваме срещу недопустимото искане, което беше направено от БСП“. „Смятаме, че публично известните факти не следва да бъдат причина да бъде призоваван министър-председателят на изслушване“, посочи той. „Уточняваме, че всичко това са факти, които са били разгласени в официални сайтове“, обясни Данаил Кирилов и изчете от парламентарната трибуна част от информацията за обвинението на депутата от БСП Манол Генов в купуване на гласове.


Секретарят на ПГ на БСП Филип Попов коментира: „Г-н председател, моля да не допускате да се издават присъди. Данаил Кирилов спекулирайки с предложението ни, току що издаде присъда. Бойко Борисов прави същото в различни медии“. „Тук се говори за замесени в наркотрафик, ако са замесени, би трябвало да са арестувани и да има доказателства“, заяви той. „Вадите някакви неща от сайта на Прокуратурата, не говорим за роднински връзки, а за замесени с наркотрафик“, посочи той.


В отговор депутатът Данаил Кирилов посочи: „Започнах с това, че ще представя известни факти. Те не са доказват в съда, защото са известни“. „Прочетох ги, защото не знам 80% от българите могат ли или не могат да четат“, коментира той.


Снимка: Архив



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ден за земни и практични дейности

Ден за земни и практични дейности. Ще действате със