Свързани новини

08.11.2017 10:25

ГЕРБ иска оставката на депутата Иво Христов

Видян 1470 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ поиска оставката на депутата от БСП Иво Христов заради думите му в Раднево, че 80 процента от българите са дебили, съобщава Нова телевизия. Във Фейсбук Христов обясни позицията си, като заяви, че изречението е извадено от контекста тенденциозно.


"Във връзка с въпрос относно пропагандата и манипулацията на информацията, зададен на среща с обществеността, точните думи в отговора на проф. Иво Христов са : “ Като се отчете, че 80% от българското население са дебилни и дори трудно се подписват, това работи безупречно”. Конкретното изречение е извадено от контекста тенденциозно и широко цитирано умишлено. Пореден пример за целенасочена, злонамерена и агресивна пропаганда. “Дебилен” e медицински термин, използван и като художествен похват, но очевидно е интерпретиран неправилно. Целта на тази операция е да измести дебата от реалния към измислен проблем. А реалният проблем е оскверняването на Паметника на Съветската армия, което е в грубо противоречие с международноправни задължения, по които Република България е страна", написа депутатът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на