Свързани новини

06.11.2017 10:50

Оправят Графа, тунела под НДК и Петицата

Видян 1298 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Амбициозна е програмата за ремонтите по инфраструктурата на София за 2018 г., каза пред радио Фокус зам.-кметът на Столичната община  по транспорта Евгени Крусев. „Предвидени са основните работи по подновяването на трамвайни трасета. Имам предвид линия номер 5 по бул. Цар Борис III, бул. Македония, ул. Алабин – там ще се ремонтира цялостно. Ул. Каменоделска е заложена за ремонт. Предвиждаме да започнем работата по ул. Граф Игнатиев, по тунела на НДК и тече трескава подготовка да се избере окончателно вариантът, който да бъде приложен. Залагаме и много други вътрешно-квартални и по-малки улици, така че действително да можем да постигнем цялостен ефект. Имам предвид и вече обновените градски булеварди, насочвайки усилия към по-малките, но не с по-малка значимост квартални улици“, обясни той. Евгени Крусев поясни, че проектът за най-старата трамвайна линия в столицата по бул. Цар Борис III, е готов и одобрен, като тече процедура за избор на изпълнител. "Работи се в посока догодина да започнат строителните работи, които ще бъдат разделни на етапи, предвид дължината на трасето – от около 14 км в двете посоки", добави той.


По отношение на международната награда, която Столична община получи в сферата на общественото строителство, Евгени Крусев коментира, че тя е свързана с усилията на общината както в областта на транспортната, така и на образователната инфраструктура.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и