Свързани новини

31.10.2017 14:40

София с все повече зелени комплекси

Видян 1364 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софиянците все повече инвестират в имоти със зелени пространства, отчита международното жури на седмото издание на конкурса за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017. Церемонията е днес в новоизградения мащабен хотел Best Western Premier на бул. Брюксел в София. На нея Столичната община ще получи и наградата за цялостен принос към модернизацията на инфраструктурата у нас. Напомняме, че София успя за 3 години да реновира над 90 моста, които не бяха пипани повече от 3 десетилетия, да изгради много кръстовища на 2 нива и да стане единственият български бенефициент на голям инфраструктурен проект от програмния период 2014 – 2020 г – 909 млн.лв. за третата Зелена линия на метрото, оценено от ЕК като най-успешния европроект не само у нас, но и в целия соцлагер. Освен това, в петък градът получи признание и като изградил втория най-добър завод за боклук в целия ЕС.


Сред наградените жилищни комплекси с акцент върху екологията е иновативният  Плана Хайтс, който има за цел да изгради и развие в непосредствена близост до София ново селище със зелен изглед, нова техническа и социална инфраструктура, където да се даде възможност на жителите на града да повишат стандарта си на живот. Обградени от невероятна природа в къща по техен вкус - с двор от около 500 кв.м и то на цената на апартамент в града.


Инвеститорите ще развият и необходимите за един нов град социална инфраструктура и услуги - детски градини, магазини, търговски центрове, ресторанти, медицински център, зелени площи и други.


Международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат ще оценява участниците в седмото издание на годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017.


 Своята оценка за номинираните ще даде мистър Клифърд Джон Портлок - един от водещите строителни индустриалци в Англия. В журито са още италианският инвеститор и консултант Микеле Виола, д-р Дийпак Нарвал от Европейския икономически сенат, президентът на International Diplomatic Club - Amicability Сергей Дворянов и други.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби