Свързани новини

24.10.2017 11:34

Напрежение в авиобаза Граф Игнатиево

Видян 2064 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандал избухна в авиобаза Граф Игнатиево. Поводът е появило се недоволство сред военните пилоти от базата.


Тази сутрин те са решили да не изпълняват учебни полети, а само тези, които са в рамките на задълженията ни по така наречената мисия по Air Policing - охрана на границите на НАТО.


Пилотите масово са докладвали, че не се чувстват психологически подготвени да летят, съобщава специализираното издание Аеро.  Заради случая се проведе спешна среща и в Министерството на отбраната. По информация от там основание за напрежение няма. Вече са получени 10 двигатели за изтребителите МиГ, а кабинетът прави всичко възможно да бъдат ремонтирани и останалите, за да може пилотите да имат достатъчно летателни часове.


Министърът на отбраната Красимир Каракачанов сподели, че според него някои цели създаване на напрежение в авиобазата. Той изрази учудването си, че чак сега пилотите са открили, че има проблеми с авиацията.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.