Свързани новини

23.10.2017 10:00

Появиха се още жертви на Спас от Кочериново

Видян 1277 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още жертви на Спас Василев от Кочериново, станал по-известен с фалшивата си самоличност в социална мрежа фейсбук -Александър Николов, проговориха, съобщава бТВ. Оказа се, че през 2012 г. мъжът е завлякъл десетки българи със сума, която според жертвите надвишава 70 000 лв.


Мъж, който тогава живее в Лондон, и негови приятели са завлечени с мащабната сума. Грубите им изчисления сочат, че става дума за 70 000 лв. Той ни се представи като собственик на редица български фирми, съсобственик в швейцарска фирма, работи в английска фирма и продава пакети самолетни билет, разказа мъжът, който е пожелал да остане анонимен.


След като част от хората не получават билетите си, мъжът отива във Варна. Представя му свой съдружник, който обаче се оказва, че единствено дели с него общ офис.


През това време, докато момчето е по свои задачи, Спас му открадва печата и започва да подпечатва фалшиви бланки на договори за самолетни билети. Освен това отива в една от най-известните фирми Usit Colours , където се представя като съсобственик. Фирмата не проверява това, че той не е съсобственик на фирмата на това момче и започва да работи с него, да му издава самолетни билети”, продължава разказа си измаменият.


Спас отново изчезва, а полицията бездейства. Мъжът и приятелите му започват да го издирват сами. Откриват го в хотел в Русе: Започнахме да го разпитваме. Призна ни абсолютно всичко, че е негова измама, че е вършил нещата умишлено. От  Usit Colours потвърдили, че през 2012 г. са станали жертва на документна измама, извършена от Спас Василев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец