Свързани новини

10.10.2017 12:04

Йотова: Президентът има сериозни аргумени за ветото на ЗОВС

Видян 1383 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Не успях да видя все още мотивите за президентското вето. Убедена съм, че президентът не го е направил, защото трябва по някакъв начин да си върне за това, че беше провален КСНС. Това коментира пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка с проваленото вчера заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) по темата за законодателните антикорупционни мерки, предаде Фокус.

 „Убедена съм, че има много сериозни аргументи за това вето. Ще видим каква ще бъде реакцията и на българския парламент. Така или иначе това, което се случи вчера, оронва престижа на българските институции. Това е удар срещу самочувствието на всички нас като българи. Не мисля, че има по-удачно място от това да се съберат в КСНС, защото проблемите на борбата с корупцията са проблеми от националната сигурност на страната – там, където са представени всички институции, всички служби“, коментира Йотова. Според нея именно там могат да се кажат нещата такива, каквито са и да се вземат най-правилните решения.


„Точно това място вчера беше провалено. Аз не мога да си дам отговор защо и с какви подбуди беше направено. Отговорите трябва да ги дадат други“, добави тя. Попитана дали след седмица очаква да се случи отново провален КСНС или да се поправят отсъстващите, тя отговори: „Много се надявам“. По думите й корупцията е проблем, който най-остро е поставен от европейските институции от самото приемане на страната досега.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв