Свързани новини

09.10.2017 11:50

КСНС започна без Бойко Борисов

Видян 1121 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) започна без премиера Бойко Борисов. Темата на днешното заседание е „Необходими законодателни мерки за противодействие на корупцията”. Премиерът Бойко Борисов към момента все още не е отишъл на заседанието. Той беше поканен от протестиращите оръжейници от „Емко” на разговор, но все още не е ясно дали и с тях ще се срещне, съобщи бТВ.


 


Това е вторият КСНС, свикан от президента Румен Радев. Първият беше посветен на модернизацията на армията, но и досега повечето решения, взети тогава, не са изпълнени.


На „Дондуков” 2 пристигнаха правосъдният министър Цецка Цачева, главният прокурор Сотир Цацаров, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, председателят на Народното събрание Димитър Главчев, председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, лидерът на БСП Корнелия Нинова и вътрешният министър Валентин Радев.


По темата антикорупция доклад ще изнесе Цецка Цачева, която ще представи предложението на ГЕРБ. Корнелия Нинова ще представи проекта на левицата.


По-късно стана ясно, че премиерът Бойко Борисов очаква протестиращите работници от оръжейните заводи "Емко" и "Дунарит" да се срещнат с него и едва след това ще се включи в заседанието на КСНС при президента Румен Радев. Протестът на работниците от "Емко" и "Дунарит" се провежда в момента в центъра на София.


 Снимка: бТВ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали