Свързани новини

04.10.2017 13:20

Не ни отива с президента да уговаряме мача ГЕРБ-БСП, рече Борисов

Видян 1250 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Президентството има своята първа цигулка в лицето на президента Радев, правителството има своята първа цигулка в мое лице. Двете първи цигулки, според мен, свирят в една тоналност, за доброто на България. Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг преди седмичното правителствено заседанието на Министерски съвет, което се провежда в резиденция Евксиноград, предаде Фокус.

 „Беквокалистите Елена Йончева, Корнелия Нинова и Цветан Цветанов имат своите функции в парламента. Не трябва да слушаме какво казват те, защото ще влошат отношенията ни. Нека оставим неговите и моите певци и свирачи“, допълни премиерът и призова ставащото в парламента да не се отразява на отношенията му с президента.


„Аз мога да им забраня, но той ще го направи ли и ако го направим по този начин, няма ли да заговорите за колаборация между ГЕРБ и БСП в парламента. Ние си гледаме нашата работа, а те да си правят това, което партиите им диктуват. Не ни отива с президента да им уговаряме мача“, заяви премиерът. Борисов подчерта, че партия ГЕРБ няма намерение да искат импийчмънт на президента. „Колкото опасно е да падне кабинет, толкова опасно е да падне президент. Това е ужасен акт за държавата, означава нестабилност, катаклизъм. Аз целя точно обратното, добронамерен съм, имам желание, воля разбиране, диалогичност, уважение към него. Ако не му стига, негова работа“, коментира Борисов.


 По отношение на Цветан Цветанов Борисов заяви, че върши прекрасна работа .„Проблемът на другите партии е, че нямат такъв, нормално е да си брани партията и структурите. Затова когато разделям институционално нашите ангажименти, моят ангажимент е кабинетът да работи в синхрон с президентската институция, в парламента се води война с партията на г-н Радев. И там аз няма как да им влияя“, каза още премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв