Свързани новини

20.09.2017 09:34

8 задържани при акция срещу наркотиците в Младост

Видян 1308 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

8 души са задържани при полицейска акция срещу наркотрафика в столичния квартал „Младост“ късно снощи. Това каза директорът на главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски в предаването „Тази сутрин“.


 „Това е операция на звеното за противодействие на наркоразпространението на столичната дирекция на вътрешните работи. Правят се обиски и претърсвания на много адреси на територията на столицата“, обясни гл. комисар Терзийски.


Групата е за разпространение на наркотици. Под ръководството на Софийска градска прокуратура днес ще бъдат прецизирани обвинения на конкретни лица“, допълни той и добави, че вероятно ще има и още арести.


При претърсванията са открити голямо количество марихуана, пакетирана и готова за пазара. От намерения пакет може да се направят до 400 цигари. Също така амфетамин и малка лаборатория за отглеждане на канабис.


Терзийски отхвърли тезата, че има кампания в момента срещу организираните престъпни групи, а акациите са резултат от усилена работа на полицията.


По повод задържаната през уикенда група той посочи, че убийството на техен член е довел до разкриването им. Застреляният таксиметров шофьор беше намерен през февруари, а до престъплението се стигнало, защото заплашил, че ще ги издаде на полицията.


Групата е действала и у нас, и в чужбина, а тарторът на бандата вече се е сдобил с обвинението в подбудителство.  Задържан е и извършителят на убийството.   


Терзийски съобщи и за още една заловена банда „стари познайници” на полицията. Четирима обрали търговец от пазара „Илиянци”, блокирайки колата му и използвайки сълзотворен газ, за да го обезвредят. Извършителите имат по няколко висящи присъди включително и в чужбина.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Деца висят от кран на изоставен строеж

Деца висят от кран на изоставен строеж

Деца висят от крана на замразен строеж в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост, за да