Свързани новини

18.09.2017 10:50

Борисов: Не отидох в МВР, за да не ме видят похитителите

Видян 2723 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В деня на отвличането на Адриан Златков реших да не отида в МВР, защото при такива случаи похитителите наблюдават движението на големите началници. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред БТВ. Той коментира оповестената от бащата на Златков информация, че го е поканил в дома си в Банкя вечерта след похищението.


"Човекът беше ошашавен. Когато има такива тежки престъпления като отвличането, разследващите се опитват да стигнат до престъпниците, а родителят да си получи детето", обясни Борисов. По думите му не е вярно, че в Банкя е бил организиран трети щаб по случая, а просто съответните полицейски шефове са давали информация за случващото се.


Борисов коментира и акцията на ГДБОП от уикенда, при която бяха арестувани 8 души от организирана престъпна група.


"Сериозна група, има достатъчно доказателства срещу нея. Утре МВР ще оповестят подробности. Занимавали са се с всичко, което може да ви мине през акъла", допълни Борисов, без да отговаря на въпроса дали тази група има общо с отвличането на Златков, каквато информация се появи по-рано.


Министър-председателят бе запитан за протеста на полицаите, които настояват за 15% увеличение на заплатите. В отговор той обърна внимание, че ДАНС, специализираната прокуратура и много съдилища са получили нови сгради. 300 милиона били дадени за нова противопожарна техника.


"Знаете, колко много ги обичам полицаите и пожарникарите, но каква беше техниката преди. Изгаряхме и се мажехме с дефламол", разказа премиерът.


"Пенсионерите да престанат да хвърлят пари на измамниците, призова премиерът. Гледам я онази баба с галоште, хвърли хиляди левове през балкона", посочи той.


Борисов коментира и новия политически проект на Слави Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей