Свързани новини

15.09.2017 12:26

Още един пребит от Лазар Влайков

Видян 1497 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков е пребил още един мъж преди 3 г. и не е наказан за действията си.


Това съобщиха пред bTV родителите на пребития Йордан и Лидия Бончеви.


Влайков е под домашен арест с обвинение, че не е взел необходимите мерки за сигурност и така е допринесъл с неговия пистолет да бъде убит 47-годишният ресторантьор Наско Тонкев от село Виноградец.


Йордан Бончев разказа, че синът му влязъл в конфликт със служителка във винарна на Влайков, която обидил, псувайки – нея и самия Влайков. След това обаче Влайков му се обадил по телефона, за да се „разберат”, а после отишъл с джипа си към къщата му, където имало конфликт между двамата– но само вербален. Въпреки че Влайков отправил към сина му заплахи – да му почерни живота или дори живот въобще да няма, двамата стигнали до извинение, стиснали си ръцете и дори отишли заедно до центъра на селото.


Конфликтът обаче не спира тук – за Нова година синът на Бончеви пристига със семейството си в келото, където е поканен от кума си да отиде в обувен цех, където се играело на карти. Там бил и Лазар Влайков, който като видял, че мъжът идва, се нахвърлил към него с думите: „Прасе, откога те чакам!” и двамата влезли в ръкопашен бой, при който Влайков бил повален на земята.


В този момент двама от мъжете с него обаче бутнали и сина на Йордан Бончев на земята, Лазар Влайков успял да се отскубне и да вземе бутилка от уиски, която счупил в главата на своя опонент, докато двама души го държали. След това продължил да го удря и мушка със счупената бутилка по лицето и цялото тяло.


На въпрос защо не са се опитали да осъдят вече бившия шеф на Общинския съвет в Септември за нападението, Йордан Бончев заяви, че такива постъпления са били направени, но „въпросният човек се оказа общински съветник и зад гърба му стоеше прокурорче от село Церово”.


Познат юрист на семейство пък им казал, че срещу Влайков имало и други дела, но са прекратени - по простата причина, че има „чадър” над него.


Преди дни бившата общинска съветничка от Септември Дора Пачева също разказа, че синът ѝ е бил пребит от Лазар Влайков през 2008 г.


„Бил го е лично Влайков с още един, който не разбрахме кой е. Тогава Бойко Борисов махна Влайков от ГЕРБ и държавата започна да го съди, но делото се въргаля 3 години и го прекратиха, като изкараха, че синът ми е виновен - бил го предизвикал. Синът ми опра пешкира, а господинът излезе чист“, каза още жената.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв