Свързани новини

14.09.2017 15:59

Радев: За гангренясалата корупция тук трябва скалпел

Видян 1405 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "За мащабите на корупция в България можем да съдим по срива на чуждестранните инвестиции и по липсата на осъдени висши държавници. Имаме очевиден проблем с корупцията и от предстоящия Консултативен съвет за национална сигурност очаквам не просто сближаване на позициите на управляващи и опозиция, но и ефективни и всеобхватни методи за справяне с този проблем, около които да се обединим", написа президентът Румен Радев на официалната си страница във Фейсбук.


„Бъдещият антикорупционен орган не трябва да изчаква някой ден да бъде оспорена нечия имуществена декларация или да бъде подаден сигнал за корупция, но и да има проактивна функция. Антикорупционният орган трябва да бъде на място при възлагането на дадена обществена поръчка. Подходът на ГЕРБ залага основно на превенцията, другият подход – на БСП, акцентира основно на разследването. Според мен трябва да търсим някакво обединение, всеобхватност, но превенцията и профилактиката са за здрав организъм. Когато има гангрена, трябва скалпел”, е категоричен държавният глава.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв