Свързани новини

05.09.2017 10:49

Цветанов: Всеки, който уронва престижа на ГЕРБ ще бъде отстранен

Видян 1173 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не бива да се лепят етикети на цялата партия заради случая във Виноградец, коментира още в предаването  зам.-председателят на ГЕРБ. След като няма повдигнато обвинение, Лазар Влайков е останал невинен.  Това каза в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.


 При тази ситуация, където под въздействието на алкохол е произвел с оръжие или той, или някой друг, изстрели, съм убеден, че строгостта на закона трябва да бъде изпълнена с пълната си сила, добави Цветанов.


"Политическото решение, което взехме, е да бъде изключен г-н Влайков, да се разграничим от действията му и да бъде призован да напусне общинския съвет. Свалили сме доверието си да бъде председател на общинския съвет“, заяви Цветанов. По думите му, когато се кандидатства за едни общински избори, много са хората, които могат да бъдат част от листата на общинските съветници. „Ако някой е предполагал, че ще направи такова тежко деяние, смятате ли, че ще бъде?“, запита Цветанов.


„Няма случай, в който или г-н Борисов, или аз да сме толерирали подобно поведение. Казали сме, че всеки, който уронва престижа на партията, ще бъде отстранен и ще се разграничим от него“, каза още Цветан Цветанов.


Вчера от думите на главния прокурор Сотир Цацаров стана ясно, че Окръжната прокуратура в Пловдив ще поеме убийството във Виноградец заради съмнения за пристрастност на прокурор от Пазарджик.


За изчезналия вече шести ден Адриан Цветан Цветанов коментира, че е правилно решението на ръководството на МВР да не се споделя публично информация, за да може да се свърши повече работа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако