Свързани новини

25.08.2017 09:42

Бащата на Никол: Първо е ударена, а после прободена

Видян 1300 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бащата на 11-годишната Никол от Бургас, която беше убита в асансьор, обвини задържания 15-годишен младеж, че първо я е ударил, а след това я е наръгал с ножа.


42-годишният Любомир Йончев, който от 6 години живее в Лондон, се завърна за погребението на единствената си дъщеря.


След траурната церемония той каза пред в. "24 часа", че въпреки огромната болка е намерил сили да отиде до блок 108 в к-с "Меден рудник", където бе убита Никол.


"Огледах, разговарях със съседи. Исках да се извиня на момичето, което е намерило дъщеря ми, все пак е такъв шок, но ми казаха, че то напуснало блока. Разбрах, че този блок е на военните, има два входа и те са отворени, може да влезе всеки. В неделя обаче, когато е станало това, много от обитателите не са били в апартаментите си. Влязох в асансьора. Убийството е станало на 6-я етаж, там е намерена Никол. Имало е много кръв, част от нея още стои. Убиецът е избягал пеша надолу, оставяйки детето ми цялото в кръв. Лявото ухо на Никол беше посинено. Явно първо я е ударил, за да я зашемети, а след това я е пробол с ножа. Това за мен си е целенасочено убийство", разказа Йончев.


Бившият спортист е възмутен от негативните коментари, че дъщеря му има е имала близо 3000 контакта във Фейсбук, както обяви бургаска прокурорка.


"Тези, които говорят срещу Никол, нека кажат те колко контакта имат във фейсбук. Това, че имаш приятели в социалните мрежи, не те прави лош. Никол е умна, срамежлива и много добра. Отлична ученичка, свиреше в оркестъра на училището. Зодия Водолей, родена на 14 февруари - много, много чувствителна. Тя обикаляше с мен по света", каза още бащата.


Той отрече и версията, че причината за убийството е скандал между Никол и 15-годишния Иван Иванов дали и къде да пушат наргиле. Йончев беше категоричен, че дъщеря му не е пушила наргиле и попита разследващите къде е то, след като твърдят, че го е имало.


"Не мога да я пусна, не мога да й кажа сбогом. Бях готов да легна до нея в гробищата. Исках да я балсамирам и да си я взема с мен. Другите се простиха с нея, аз не мога. Тя е душата ми, тя е моята принцеса. Лежах и я прегръщах. Тя беше толкова студена, исках да я стопля. За мен тя беше абсолютно всичко", сподели покрусеният баща, който допълни, че Никол искала да отидат за Нова година в Дубай.


Той настоява за доживотен затвор за убиеца на дъщеря си.


"Ако нещо подобно се случи в Англия този мърсол ще го линчуват жив. Знаете ли колко хора ми казват, че това момче заслужава публично да го изгорят в центъра на Бургас? Щом няма закони - око за око, зъб за зъб", заяви Любомир Йончев.


Преди дни съдът остави под стража Иван, но семейството му обжалва и настоява за домашен арест. Близките и защитата съобщиха, че момчето е със специални образователни потребности и учи с ресурсен учител. Имал леко изоставащо развитие и се държал като 10-годишен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей