Свързани новини

23.08.2017 13:18

Топлофикация ограби поетеса

Видян 2797 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Топлофикация ограби вдовицата на Крикор Азарян - поетесата Валентина Радинска. Тя се оплака във Фейсбук, че от дружеството изтеглили 700 лева от банковата й сметка, без да е ясно как точно са начислени тези пари.


"Аз плащам цяла година равни месечни вноски от по 140 лева, и след изравняването се оказа, че дължа още 400 лева - защо и как, не знам. Но бяха изтеглени 700! Звънях на ламята. От там ми съобщиха, че тъй като явно потребявам повече, отколкото мога да покрия с тези 140 лева на месец, са решили да вдигнат равната ми месечна вноска на...230 лева! И тях са притурили към онези 400. Сложили са сигурно и ДДС. но как са ги докарали до 700 засега не съм разбрала", написа Радинска.


По думите й тези 700 лева са от продажбата на лозе и с тях е искала да откупи за вечни времена гроба на съпруга си, но  "ламята Топлофикация" се е нахранила с тях.


"Та, искам да попитам - докога ТОПЛОФИКАЦИЯ ще бъде тотален монополист на пазара, докога милиони хора ще й бъдат заложници? Докога парното, токът и водата ще поскъпват, при липса на индексация на доходите?


Как така ТОПЛОФИКАЦИЯ ще решава колко пари да тегли на месец от сметката ми без мое знание, съгласие и разрешение! Как така ще опразва тази сметка когато си поиска, без знанието на титуляра?


Е, премахнах я от директното банкиране, вече няма да ми опразва сметката.


Но, господа управляващи, недомислията, безхаберието и безобразията във всички сфери на живота ни в тази държава станаха прекалено много! Те ни удрят не само по джоба, но и тровят и вгорчават ежедневието ни! Карат ни всеки божи ден да съжаляваме, че сме се родили тук и сме останали тук!


Замислете се за това, когато пак започнете предизборно да се биете в гърдите и да ни убеждавате колко успешен е бил поредният ви мандат!", възмути се поетесата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец