Свързани новини

21.08.2017 14:37

САЩ спират визите за руснаци

Видян 1023 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

САЩ спират издаването на визи в цяла Русия, съобщи clubz.bg като се позова на документ, публикуван на сайта на американското посолство в Москва. Единствено няма да бъдат засегнати имиграционните визи. От 1 септември в Москва ще бъде подновено издаването на входни документи за САЩ.


"Във връзка с мерките, предприети от Русия за ограничаване числеността на сътрудниците на дипломатическите мисии на САЩ в Русия, от 23 август 2017 година се преустановява процедурата по издаването на неимиграционни визи в цяла Русия. На 1 септември тази процедура ще бъде възстановена в Москва. Процедурата по издаване на неимиграционни визи в консулствата на САЩ в Русия ще бъде преустановена за неопределено време", е записано в заявлението на сайта.


И се допълва: "Вече назначените интервюта се отменят. А онези, които вече са подали документи за оформяне на виза за САЩ, ще бъдат допълнително информирани по какъв начин ще могат да пренасрочат за друго време интервютата си."


На 31 юли президентът Путин обяви, че от 1 септември от Русия ще бъдат изгонени 755 дипломати. Мярката е в отговор на наложените от Конгреса на САЩ нови икономически санкции срещу Русия.


Наскоро президентът Тръмп съобщи, че Вашингтон ще отговори на съкращаването на дипломатите в Русия и точното решение ще стане известно на 1 септември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп