17.08.2017 11:08

Маргините, Маджо, Слънцето са концесионерите на плажове, призна Симеонов

Видян 3023 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Онова, което 19 минути пише от месеци - че концесиите на плажовете ни бяха дадени от ББ2 в оставка на СИК и ВИС беше категорично признато от ресорния вицепремиер в ББ3 Валери Симеонов: "Наематели и концесионери на плажове като Маджо, братята Маргини, Радо Слънцето. Тези хора са свикнали да печелят на гърба на другите. Не е нормално да дадеш концесия за 20 години на плаж. Ние ги правим назначени печеливши", изтъкна той. Сега остава да изясни и кои са ония 400 000 причини, които в превод са 800 000, които предадоха на групировките плажа на Слънчев бряг например.  

 


Според него протестите и призивите за оставката му след Акция "Тишина" са организирани именно от хора, които нарушават закона, и допълни: "Няма как Бойко Борисов да спре Валери или Валери да спре Бойко Борисов, когато и двамата спазват закона. Във всяко едно от заведенията има по един собственик, който си мисли, че е над закона. Това е в манталитетът на българина. Има заведения, които са недосегаеми."


 


Той обясни, че сам е участвал в проверките, защото законът не позволява на институциите да приложат крайни мерки. И цитира данни, че при издадени 89 акта за затваряне на заведения, в Бургаския административен съд отпадат 80 от тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!