Свързани новини

10.08.2017 13:47

Нинова: За лъжата, истината и наглостта на ГЕРБ

Видян 2094 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"ГЕРБ твърди, че скандалът с детската градина в Перник е измислен и типичен пример за наглостта на БСП. Ако това е вярно, значи Законът за установяване и предотвратяване на конфликт на интереси е измислен, но не е измислен фактът, че общински съветник от ГЕРБ, председател на комисията по образование, внася собствен проект, след предварителна договорка с кмета на ГЕРБ, гласува си го сам, в своя полза, и с подкрепата на общинските съветници от ГЕРБ. Ако да показваш нарушаване на закона и лично облагодетелстване от властта е наглост, то ние ще продължим да бъдем нагли". Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.


БСП: За лъжата, истината и наглостта на ГЕРБ


Публикуваме цялото изявление на Корнелия Нинова:


100% лъжа е твърдението на ГЕРБ, че за процедурата са гласували общински съветници от БСП. Гласувалите от БСП са трима и те не са подкрепили това решение.


В същата декларация ГЕРБ изнасят информация, че общинска съветничка от БСП живее в общинско жилище срещу наем от 30 лв. Обръщаме внимание, че наемът се определя с наредба от Общинския съвет. Мнозинството в този съвет е на ГЕРБ. Увеличете наемите, господа управляващи. Няма как да вините наемателите, че вие сте определили тази сума. Въпреки че нашата общинска съветничка получава това жилище не от социалния фонд, а от служебните за кметове и общински съветници и след тежката загуба на съпруга си, тя е готова да покаже какво е морал и напуска жилището. За разлика от вашия морал, който при подобен случай награди Мария Габриел с пост еврокомисар.


ГЕРБ твърдят, че хората виждат направеното от тях, защото то се ползва от всички. Питаме: откраднатите милиони от ремонта на НДК, за което има повдигнати обвинения, раздадохте ли ги на всички или ги ползвате двама трима души? 4 тона суджук яде ли го целият български народ или само определени хора със здравословни проблеми, заради които той е подготвен по специална рецепта от еленско месо?


 


Що се отнася до твърденията, че БСП е влязла в парламента благодарение на купените ромски гласове току-що определихте, че в България има поне 1 млн. роми и всички до един са гласували за БСП.


В декларацията на ГЕРБ се казва, че българските граждани не искат промяна, но ако погледнем фактите и видим колко хора са гласували за всички други партии, извън ГЕРБ, то желанието за промяна е категорично.


 


От ГЕРБ разбирали болката на Корнелия Нинова от съкрушителната загуба на парламентарните избори. Пожелаваме и на другите партии такава съкрушителна загуба, при която за по-малко от година подкрепата за БСП се утроява. Съкрушителна е загубата на ГЕРБ на президентските избори.


 


На парламентарни избори 2017г. ние сме втора политическа сила, но поне не оправдахме това с твърдението, че сме ги загубили нарочно. Май някой друг изпитва болка от първата загуба, която понесе от БСП и президента Радев. ГЕРБ твърдят, че нямаме морално право да говорим и в същото време изтъкват необходимостта от национално обединение. Когато отричаш правата на една партия и на 1 млн. български граждани, които стоят зад нея, нямаш морално право да говориш за обединение. Тежката разделителна линия между нас и ГЕРБ е не паралелната реалност, която те твърдят, че ние създаваме, а паралелната държава, която съществува и краде от българския народ 10 млрд. лв. годишно. Ако има нещо, което може да обедини народа ни, то това е борбата с паралелната държава. Очевидно е, че няма как да я водим заедно с ГЕРБ, тъй като те са част от нея.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей