Свързани новини

10.08.2017 12:26

ДНК издала циганина изнасилвач във Варна

Видян 1199 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Варненската полиция издирва циганин рецидивист за изнасилването на 55-годишната жена във Варна. Той е оставил ДНК по тялото й, съобщи "24 часа".


Бруталното престъпление бе извършено във вторник около 6.30 ч. на варненската улица "Струга", докато жертвата отивала на работа. Жената успяла да даде бегло описание на насилника.


Той вече е идентифициран, но не е задържан, защото се укрива. Изнасилвачът има няколко присъди, а според разследващите изнасилването е било планирано. Циганинът издебнал жената да върви сама по ул. “Струга” и я нападнал в гръб. Замъкнал я в храстите и запушил устата ѝ, за да не вика, след което разкъсал дрехите ѝ.


55-годишната варненка се съпротивлявала, но циганинът използвал сила. Въпреки това, докато се борила, жертвата успяла да види лицето на нападателя. В медицинския документ от прегледа ѝ пише, че тя има охлузвания и кръвонасядания във влагалището. Кожата на гърба ѝ е издрана в областта на прешлените. При освидетелстването на пострадалата медиците намерили епителни клетки, които подложили на изследване.


Оказало се, че по тялото ѝ има и следи от У-хромозомата, която отговаря за мъжкия пол. Така полицаите бързо разбрали кой е изнасилвачът. След като го заловят, ще се провери и дали по него има ДНК от жертвата.


Издирването на рецидивиста продължава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и