Свързани новини

10.08.2017 13:02

По договор руски самолет прелетя над Белия дом

Видян 1550 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Руски разузнавателен самолет ТУ-154 прелетя над Белия дом в рамките на на Договора за Открито Небе, предаде ТАСС. Самолетът без въоръжения е минал и над Капитолия, щаб квартирата на ЦРУ, Пентагонът и околностите на града. Освен руски военни на него е имало и американски представители.


ТУ-154 е прелетял сравнително ниско - на около 1100 метра височина, като е обхванал и други предварително уточнени стратегически обекти, както и мястото на дислокация на Еър Форс Уан - самолетът на американския президент.


ДОН е подписан на 24 март 1992 година от 34 страни, в т.ч. Русия и САЩ. През 2017 година според него Беларус и Русия имат право на 34 полета над териториите на останалите страни участнички и обратното.


Новината за прелитането на руския военен самолет над стратегическите обекти във Вашингтон взриви Мрежата в САЩ. Някои бяха възмутени, други питаха, дали да изпадат в паника, а трети – упражниха своето остроумие, съобщи Блиц.


Стотици потребители в мрежата споделят новината за руския наблюдателен полет, съпровождайки я с зашеметяващи коментари. „О, Боже! О, Боже! Руски военен самолет прелетя над Пентагона“, пише потребител. „Защо?!“, пита втори. „Моля?!“, чуди се трети.


„Може ли вече официално да изпадаме в паника“, пита четвърти обезпокоен потребител.


Други пък отказват да вярват: „Не вярвам на това! Това е фалшива новина. Глупости някакви“.


От време на време има и такива американци, които призовават своите сънародници към здрав разум. „Прочетете новината до край, преди да репоствате“, пишеха те и обясняваха, че полетът е планов, съгласуван с американските власти.


Мнозина пък се шегуват с полета и предполагаемите руски връзки на Тръмп. „Руските ВВС напомнят на Тръмп кой е главният“, пише един от тях. Друг му опонира: "Аз вече бях започнал да скучая за руските самолети".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.