Свързани новини

10.08.2017 11:45

Николай Илиев: Обраха ни, докато спях

Видян 2346 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крадци влязоха в къщата в Свети Влас на футболната легенда Николай Илиев. Обирът става на обяд, докато цялото му семейство спи.


„Това ще продължава да се случва, ако в България не се приети спешни закони за хората, които крадат безнаказано”, каза пред „Здравей, България” Николай Илиев.  


 „Най-много се притеснявам не от това, че са влезли и са ни обрали, а от това, че са влезли в пространството на внуците ми. Той най-спокойно е влязъл през моята спалня, влязъл е, откраднал е чанта с пари, ключове. Ако е дрогиран и реши вместо да краде да отвлече децата. И защо го прави това нещо?! Отговорът е - защото остават ненаказани, защото не се взимат никакви мерки срещу тези бандити!”, каза той.


 


По думите му това се случва, защото срещу бандитите не се взимат мерки. „Те плащат 500-1000 лева и излизат на свобода”, допълни Илиев.


Футболната легенда знае кой е крадеца. „Знам от коя групировка е. Може ли спокойно в полицията да ти казват - знаем от коя групировка е, от коя банда е. Ама как може така спокойно?! Ей такова досие има този. Не бил осъждан, защото бил непълнолетен. В Италия например има карцер за непълнолетни лица. Отиват, излежават си присъдата и ако престъплението е по-сериозно, лежат и при по-големите батковци", заяви Илиев.


"Затова се обърнах към Бойко Борисов и казах - да, докато беше главен секретар, те ги хващаха, другите ги пускаха.  Той трябва да тропне по масата! Защото тези депутати, на които гласуваме доверие и трябва д направят така, че народът да бъде по-спокоен, отиват и гласуват като мишленца - само и само да са спокойни. Има и други, които отиват в парламента да си напълнят гушите. Но има и такива, които са професионалисти. На тях разчитам", заяви Ники Илиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви