Свързани новини

01.08.2017 13:08

Нинова към Борисов: Да не би да сте сред политиците, замесени в КТБ?

Видян 1924 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без да Ви е грижа за парите на хората, единственото, което искате, са оставки, т.е. гоните само личния си и тяснопартиен интерес”. Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова в отговор на премиера.


По-рано днес Бойко Борисов коментира пред журналисти: "С кои параметри Корнелия Нинова ще се похарчи – че събориха КТБ? В техния мандат събориха КТБ. Какви списъци на политици иска? При нейния мандат събориха КТБ – видяхте стенограмите – нали много се гласихте да видите стенограмите при президента, очаквайки да видите, че има нещо скрито. Защо не коментирахте това. Най-острият човек там бях аз по време на мандата на БСП – стига двуличие”.


Според Корнелия Нинова обаче, слуховете говорят различни неща за фалита на КТБ и единственото официално, институционализирано решение е докладът на Специализираната прокуратура. Тя подчертава, че там се говори за облагодетелствани политици. „От какво Ви е страх този списък да се публикува? Да не би да сте вътре?”, пита лидерът на БСП.


„Що се отнася до президентските избори, че не съм се явила - дадох Ви 24 часа да се кандидатирате и веднага се изправях срещу вас. Да, ама не. Страх лозе пази”, пише Корнелия Нинова.


По темата за независимия орган за борба с корупцията по високите етажи на властта, лидерът на БСП заявява: „На едно мнение сме, че членовете трябва да се избират от Народно събрание, но различно за директора. Искате да го назначавате Вие. Ние предлагаме президентът да го назначава, за да има взаимен контрол между властите”.


„И най-вече - Бузлуджа е светиня за стотици хиляди българи. Знам кредото Ви - разделяй народа си и го владей. Моето е - обединявай и развивай”, категорична е Корнелия Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се