Свързани новини

28.07.2017 10:37

Ритнатата камериерка: Отношението на чужденците не е положително към нас

Видян 1361 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всеки ден се връщам към този случай. Даже в сънищата си сънувам неприятни кошмари. Добре съм, но не съвсем възстановена.


Това сподели в предаването "Тази сутрин" по БТВ Диана Петкова, камериерката, която беше изритана от шведския турист Ралф Сундберг в Слънчев бряг.


"Искам да знам, дали този нахален и арогантен шведски турист ще получи възмездие и наказание. Изпълнявах задълженията си на холова камериерка. Разбрах, че неговото посегателствот се дължи на алкохол, наркотици и много неприятна информация за нашата страна, че на чуждестранните туристи било позволено всичко. Втора година съм камериерка. Отношението на чужденците не е положително към нас. Има и други инциденти, на които съм ставала свидетел. Държали са се грубо и пренебрежително. Има и много добри хора", разкри тя. "Не съм предизвикала с нищо шведа. Попитах го само "What" (какво бел. ред) и после не помня нищо. Не искам да гледам кадри от нападението, защото се разстройвам. Този човек не се е свързал с мен. Видях някакво извинение чрез медиите. Наела съм адвокат и искам да го съдя, но нашата съдебна система действа ужасно бавно. Защо има такова забавяне, не знам. Възмездието за мен се изразява в голяма сума пари, защото така ще го заболи най-много този престъпник", каза тя.


 


А за въпрос на какво се дължи агресията в нашето общество, тя отговори - на лошото комунистическа наследство. После добави - Все се оправдаваме с нещо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей