Свързани новини

25.07.2017 10:37

БСП: Политиката се превърна в дебат за две торби суджук и 100 кв. м плочки

Видян 1179 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За съжаление политиката в България се превърна в дебат за две торби суджук и 100 квадратни метра плочки, което е скандално. Миналата седмица имахме дебат и за Бялата книга на Юнкер, като и той мина скандално. Не може това да са акценти на българското председатество. Това, което се случва в държавата ни, е емблема на управлението на ГЕРБ, заяви народният представител от „БСП за България” и член на комисията за НДК Атанас Костадинов по БТВ, съобщиха от пресцентъра на Националния съвет на БСП.


Той коментира случващото се с НДК и скандалите, около реконструкцията на двореца: „Звучи абсурдно, през 2016 г. четири пъти вицепремиер да иска инвестиционен план от изпълнителен директор на държавно дружество и той да не му бъде предоставен. Освен ако този изпълнителен директор няма такъв чадър, който да го прави неприкосновен”, обясни Костадинов случая с отстраняването на директора на НДК Боршош и последващото му връщане на работа от премиера Борисов.


По повод дейстията на вицепремиера в служебния кабинет на Герджиков Деница Златева, която тогава отговаряше за предстоящото ни председатество на ЕС и в частност НДК, Атанас Костадинов категорично заяви, че нейните стъпки са били абсолютно правилни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог