Свързани новини

23.07.2017 14:02

ДПС: Симеонов е „бушона“ на скандалите в държавата, защото е некомпетентен

Видян 1465 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Валери Симеонов е „бушона“ на скандалите в държавата най-малкото, защото е некомпетентен - един вицепремиер няма опция за лично мнение. Това каза народният представител от ПГ на ДПС Велислава Кръстева в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.


На въпрос дали „Обединени патриоти“ са най-голямата грешка на това управление, тя заяви, че отговорността е на този, който е овластил националистите. „Що се отнася до формулата на властта, отново е на този, който овласти националистите, на този който прие формулата, чрез която се опита да си гарантира стабилност на управлението за сметка на стабилността в държавата“, каза Кръстева. По думите й всеки ден стават безподобни скандали.

 

Според нея обществото все повече губи сетивността си за това кой от кой е по-големият скандал. Попитана защо Валери Симеонов е „бушона“ на скандалите, тя отговори, че това е така, защото е некомпетентен. „Което човек сам може да си направи, никой не може да му го стори. Както виждаме, този вицепремиер има доста сериозни проблеми в усвояването на властта. Некомпетентност по отношение на разбирането на функциите, които има един вицепремиер. Вицепремиер, който ходи да мери звука на заведенията по морето - това е смешно“, коментира депутатът от ДПС.

 

„В същото време с апломб да обещае да махне класа прослужено време, което би намалило доходите на стотици хиляди българи, да предизвика поредния скандал“, коментира Кръстева и допълни, че след това е излязъл пред камерите и е обяснил, че всъщност е изразил лично мнение.







Етикети
, , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни