Свързани новини

17.07.2017 10:47

Цветанов: Страната ни се движи в позитивен план

Видян 1160 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Страната ни се движи в позитивен план. С Обединените патриоти работим изключително добре, каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Денят започва" по БНТ. Той благодари за коректността в отношенията с коалиционните партньори.


Хоризонтът на парламента е четиригодишен мандат, нормално е председателите на парламентарни групи да работят в една посока и да водят диалог по всички теми, изтъкна в предаването Цветан Цветанов.


"Управленската програма е готова, тя трябва да бъде график за реализирането на секторни политики. Смятаме, че е много по-важно да имаме детайли със срокове, които ще дадат отговор на всички популистки изказвания от страна на БСП. Управленската ни програма е много стойностна", посочи Цветанов.


Темата "НДК" беше повдигната от БСП, ние подкрепяме всяка инициатива за прозрачност, затова беше създадена и Комисията за НДК. БСП са притеснени, те не могат да осъзнаят, че изборите приключиха. Те могат да се върнат в политическия мач когато са част от общите цели на българското правителство, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.


Той поздрави външно министерство и всички, които имат отношение по предстоящото подписване на Договора за добросъседство с Македония. Това, по думите му, ще доведе до намаляване на напрежението в отношенията с югозападната ни съседка.


Не се водя от лични нападки, мога да ви уверя, че разговорите на чисто институционално ниво се водят в интерес на обществото. Личните неща са извън политиката, каза още Цветан Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни