Свързани новини

14.07.2017 12:34

Борисов: Редно ли е държавата да те обучава и да си заминеш, без да дадеш един лев?

Видян 1386 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Брекзит ще бъде тежък процес. Това заяви от парламентарната трибуна премиерът Бойко Борисов по време на разискванията по питането на народния представител Корнелия Нинова към министър-председателя относно Бяла книга за развитието на Европа, предложена от Жан-Клод Юнкер - председател на Европейската комисия, предаде Фокус.


 „Преди да дойда тук, беше британският министър сър Алън Дънкан в Министерски съвет. Единственото, което е ясно, че тези знаещи и можещи българи, които работят във Великобритания, те искат да си ги запазят. Ние, като държа сме дали много пари да обучим тези доктори и медицински сестри и те наготово са ги взели”, заяви Борисов.


„Тук може да се дебатира. Редно ли е държавата да те обучава и накрая да си заминеш, без да дадеш един лев?”, попита Борисов. Той се обърна към опозицията с думите: „Да хванем две-три теми, за да има смисъл, че сме дошли. Иначе ще си изцедим времето. Вие ще викате: „Благодарение на нас се съмва”, а ние ще се опитаме да кажем, че не се е съмнало благодарение на вас и няма да има смисъл”, коментира още премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец