Свързани новини

27.06.2017 11:10

МВР дни мълчи за билия слепи туристи в Несебър

Видян 1522 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Мъж нападна слепи туристи на оживена търговска улица в стария град на Несебър. Шокиращите видеокадри бяха показани от бТВ.


На видеото се вижда как автомобил се опитва да си проправи път през туристите на улицата. Той подпира групичка хора, които в това време пресичат улицата. И на видеокадрите се вижда, че туристите държат в ръцете си бастуни, които обичайно се използват от хора с увредено зрение.


Тогава една от жените се обръща и удря стъклото на шофьорската врата.


В този момент автомобилът спира, младият шофьор слиза от колата и със замах я удря в главата. Според информацията, предоставена от очевидец на събитието, ударената жена е придружителка на туристите. Инцидентът е станал на 24 юни към 20:30 ч. Той се е случил в зона със специален режим на движение, което означава, че шофьорът е имал официално разрешение да кара в Стария град.


Нападнатите цял час са чакали полиция.  След като минават няколко дни и става ясно, че разследване няма да има, граждани изпращат на медиите записите от охранителните камери, запечатали саморазправата.


 В резултат на това районната  прокуратура в Несебър се е самосезирала. Намерени са нападнатите от мъжа туристи. Това е група незрящи летовници от словенски произход, отседнала на почивка в Свети Влас. Разпитана е жената, която е ударена  от агресивния шофьор.  Общо седем души са били извикани в полицията в курортния град, за да дадат показания във връзка с инцидента.


В понеделник вечерта е задържан извършителя на деянието –21-годишният Тодор Маринов Николов от града.  Срещу него е образувано е досъдебно производство за хулиганство, като законът предвижда наказание за това престъпление - лишаване от свобода до 5 гoдини.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.