Свързани новини

26.06.2017 14:46

Иванчева: Възможно е да ме отстранят неправомерно

Видян 1269 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Възможно е да ме отстранят неправомерно. Това заявява в интервю пред Актуално кметицата на Младост в София Десислава Иванчева.


Днес ОИК заседава заради г-жа Иванчева.


 19 минути писа многократно, че издигналите я преди време, се отрекоха от нея, в т.ч. и Георги Кадиев, лидер на Нормална държава, бивш съветник в СОС и екс депутат.


„Проблемът сега е евентуално предсрочно прекратяване на правомощията ми като кмет, защото в едномесечния срок по чл. 41, ал. 3 от Закона за местното самоуправление и местната администрация (ЗМСМА) (бел. ред. - според този текст заемащите постове на кмет лица трябва да прекратят всякаква извършвана от тях търговска дейност и да уведомят в срок от 1 месец председателя на Общинския съвет и ОИК) е трябвало да продам фирмата си ХИП 7 ЕООД и да уведомя СОС и ОИК София”, казва тя. И добавя: ”Предполагам, че възможна причина за сегашното заседание е, че не изпратих лично уведомителното писмо и декларацията за прекратяване на търговската ми дейност, а го стори майка ми. Вероятно преди Нова година ОИК не е „класирала“ уведомлението на съответното място и се получава това недоразумение”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп