Свързани новини

26.06.2017 13:12

Откачалка с фотоапарат дебне жени в София

Видян 1105 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Млад мъж с фотоапарат в ръце агресивно преследва жени в столицата, за да ги снима против тяхното желание, а напоследък налитал и да ги бие, става ясно от репортаж на бТВ.


Мъжът с фотоапарата избира оживени места в близост до спирки на градския транспорт, за да търси своите жертви. Ако те откажат да бъдат снимани, той ги напада и с удари.


Атаките се случват по всяко време, в различни столични райони, понякога се повтарят. Броят на нападнатите момичета е неизвестен. Знаят за отделните случаи и на други, защото се свързват чрез социалните мрежи.


„На спирката на Попа, той се изпречи пред мен и ме снима. Когато поисках обяснение какво прави и пожелах той да изтрие снимката, мълчеше през цялото време. Налетя на бой. Удари ме и ме нарита. При което аз се уплаших и реших да избягам”, разказва една от жертвите.


Как изглежда агресивният „фотограф”? „Не много висок – около 1,75 , слаб, със спретнат вид, матова кожа, тъмна коса и набола брада”.


От МВР не пожелаха да коментират случая, тъй като нямали официално подадени сигнали. Оттам допълниха, че снимането не е престъпление и не могат да вземат отношение.


Юристите обаче са категорични – независимо от празнотата в законодателството, снимането без позволение и причина е нарушаване на личното пространство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.