Свързани новини

23.06.2017 09:46

Каракачанов: Необходимо е да се разгледа структурата на военно-образователната система

Видян 1044 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Необходимо е да се разгледа структурата на военно-образователната система, ще търсим механизми за оценка на образователните способности и проекти за тяхното развитие, както и възможността за придобиване на комплексно авиационно образование в областта на военновъздушните сили, гражданското въздухоплаване и други граждански специалности. Това каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в отговор на въпрос относно възстановяване на Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия, предаде Фокус.


 „Ген.-майор Цанко Стойков, командир на Военновъздушните сили, е изпратил до Министерството на отбраната докладна записка от 23 март 2017 година проект за откриване на Висше военновъздушно училище в Долна Митрополия“, обясни той.


„Съгласно положителната резолюция на министъра на отбраната проектът е изпратен до Националната агенция за оценяване и акредитация и до министъра на образованието и науката с молба за изпращане на становище за стартиране на процедура за оценка на проекта“, посочи Красимир Каракачанов и допълни, че е получен отговор, според който представената документация не отговаря на изискванията в Закона за висшето образование и Закона за отбраната и въоръжените сили.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак