Свързани новини

22.06.2017 16:46

Общината ще представи големите проекти с европейско финансиране до 2020 г.

Видян 1458 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 28 юни 2017 г. кметът на София Йорданка Фандъкова и зам.-кметът на Столичната община в направление Инвестиции и строителство Ирина Савина ще представят големите проекти на София до 2020 г. с европейско финансиране.


Сред тях са изграждането на третия метродиаметър, цялостното обновяване на линията на трамвай №5, обновяването и облагородяването на пл. Св. Неделя и ул. Граф Игнатиев и голяма част от центъра на града, реконструкцията на трамвайната линия по ул. Каменоделска и на парка Владимир Заимов, закупуването на нови нископодови трамвайни мотриси, цялостна модернизация на училища и детски градини.


Събитието Големите проекти на София до 2020 г. се изпълнява от Сдружение Екопрограма с финансовата подкрепа на Столичната община, Програма Европа 2017, в партньорство с район Красно село и район Витоша.


Целта е да се даде гласност на усилията на Столичната община, която е най-големият бенефициент на европейски средства и продължава да работи за подобряване на градската среда и условията за живот.


Подкрепата на гражданите за тези големи проекти е важна и с оглед предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС през 2018 г., на което София ще бъде град-домакин.


Представителите на Столичната община ще представят повече информация за проектите на нетрадиционно място - в трамвай по маршрута на някои от най-големите предстоящи проекти - най-старата линия №5 и по ул. Граф Игнатиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

рак