20.06.2017 16:30

Полицай не може да върне отвлечения си син

Видян 2570 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският полицай Николай Карбанов вече трета година не може да върне отвлечения си син, въпреки че е обявен от Софийския градски съд за единствен носител на родителските права.


През 2013 г. синът ми Атила беше изведен незаконно от България. Загубих контакт с майка му и него. Тогава детето беше на 7 г. Не съм давал разрешение за неговото извеждане. Бяха уведомени всички ГКПП -та. Предполагам, че е бил изведен в багажник на автомобил,  разказа Николай Карбанов по БиАйТи в предаването Честно казано на Люба Кулезич.


 "С майката на детето - Веселина Георгиева не сме имали брак. С нея се запознахме в работата ми. След 6 месеца, през април 2014 г. ме уведомиха, че детето е в страна на ЕС -Холандия. Твърде късно разбрах, че майка му има психични проблеми", каза бащата.


Срещу Карабнов е имало и подготовка за опит за убийство с цел отмъщение, поръчано по неговите твърдения от майката на детето. Самата тя е загинала в катастрофа по-късно.


 "Докато водех дело в Холандия, водех дело и тук. Съдът в Хага остави врата, че ще бъде така, както се произнесе българският съд. Докато водех дела, ме извикаха и ме предупредиха, че срещу мен се готви убийство. Скриха ме, но не мога да отговоря къде. Приятелката  на Веселина – Дора Кондакова,  е съучастник в опита за убийството.  Тя също е бивш полицай. Сега детето е именно при Дора. Веселина беше задържана на 28 декември на летището. На 30 декември беше гледана мярката й. Съдът я пусна с подписка. На 3 януари е катастрофирала и е изпаднала в кома. На 7-и е починала. Пътувала е с още двама човека. Никога не съм искал смъртта й. Човекът, който е шофирал, е загубил контрол. Ударили са се в кола със семейство и дете", обясни родителят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци