09.06.2017 14:37

Експерти по национална сигурност дискутират с БСП съвременните заплахи

Видян 1710 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изтъкнати експерти по национална сигурност ще дискутират с народни представители, евродепутати  от левицата и членове на ИБ на БСП съвременните заплахи на двудневен семинар в Боровец.  В неделя, 11 юни, възможните решения и подходи , предвид проблемите пред националната сигурност, са поканени да представят:  генерал Пламен Студенков- военно разузнаване, генерал Стефан Стефанов- военно разузнаване, ген. Владимир Манолов – бивш директор на НСС;Чавдар Червенков – бивш министър на вътрешните работи; Николай Радулов-  бивш секретар на МВР, преподавател в НБУ; Иван Иванов- бивш зам.- министър на МО; Ангел Найденов-Център за изследване на отбраната и сигурността; арабисти и експерти по външна политика.


В събота, 10 юни,  ще бъдат дискутирани законодателните инициативи на ПГ на „БСП за България”- предложенията на левицата за промени в  Закона за предучилищното и училищно образование, помощите за първокласници, преизчислението на всички пенсии, облекчаването на лихвите при кредит за първо жилище на млади семейства.


 В неделя, в Боровец, в хотел Рила, от 14 часа на пресконференция ще бъдат представени взетите решения и позиции след двудневния семинар на ПГ на "БСП за България".  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева