Свързани новини

27.05.2017 10:05

Променят закона за движение по пътищата относно употребата на наркотици

Видян 1476 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


  Промяна ще има в закона за движение по пътищата. Едно изречение ще бъде променено относно употребата на наркотични вещества.

 

Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев на брифинг след извънредната среща на премиера Бойко Борисов с част от министрите в МС. Той не разясни по-подробно какво точно ще съдържа законодателната промяна.

 

"Решени сме на всички мерки, за да спрем покачването на смъртността по пътищата. Знаете, че през последните няколко месеца има повишаване на смъртните случаи по пътищата. От 2014 година се забелязва покачване нагоре и това особено много притеснява премиера и той реши да ни събере днес, въпреки че е съботен ден, да предложим бързи мерки, буквало за седмици, максимум до месец, за спиране на това покачване на смъртните случаи", посочи Радев.

 

"Водихме много сериозен дебат. Бяха набелязани различни мерки. Една от тях е промяна в законодателството. Дадени са много кратки срокове. Това трябва да бъде спряно. Причините са много и различни. Надяваме се, че в кратките срокове, които са разпоредени, с помощта на колегите от другите министерства, ще успеем да овладеем този процес. Някои от мерките не могат да станат толкова бързо, но сме решени на всички мерки, за да спрем покачването на смъртността по пътищата", каза още той.




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв