Свързани новини

19.05.2017 12:16

Валери Жаблянов: ГЕРБ излезе с фашистка декларация!

Видян 1059 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Фашистите шестват не само в правителството, но и в парламента", изтъкна зам.-председателят на НС.


„Поведението на нашия колега г-н Тодоров е осъдително. Г-жо председател, вие трябваше да прекъснете г-н Тодоров в момента, в който обвини най-старата българска политическа партия в престъпления!“ Това заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на Народното събрание Валери Жаблянов от „БСП за България“, обръщайки се към колегите си в залата и към председателстващата Цвета Караянчева от ГЕРБ.


Жаблянов взе думата, предизвикан от декларация от името на ГЕРБ, която изказа депутатът Антон Тодоров. От трибуната той заяви, че „комунистите клаха народа така, както турчин не го е клал“ и отправи други антикомунистически нападки.


Те дадоха повод на Жаблянов за заяви, че Караянчева е трябвало да му отнеме думата. „В момента, в който произнесе тези думи, тъй като това беше фашистка декларация!“, обърна се към нея той.


„Фашистите шестват не само в правителството, но и в парламента. Г-н Тодоров трябваше да бъде отстранен от заседанието и да му бъде наложено наказание. Вие трябва да прекратите сами подобни изказване. Това не са невинни изказване, това не е примитивният антикомунизъм на българската десница. Това е възкръсналият български фашизъм“, каза в заключение Валери Жаблянов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и