Свързани новини

19.05.2017 10:41

Двойният убиец от София е баща на 4 деца

Видян 1362 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров, който вчера уби двама души и рани тежко един, е баща на 4 деца. Стрелял е със законно оръжие.
Пред Нова телевизия адвокатката му Ася Манджукова заяви, че Драгомиров никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата.

Вчера сутринта около 10.25 ч. 57-годишният предприемач откри стрелба в офис на инвестиционната компания "Алдис" на ул. "Ради Радев" 18 в столичния кв. "Витоша". На място загинаха 38-годишният Вячеслав Коев и 61-годишната Стойка Мишева, а синът на убитата бе прострелян в главата и опериран в УМБАЛ "Света Анна". Младият мъж е в критично състояние.

Една от версиите, по които работи полицията е, че инвеститорите са дължали на Драгомир Драгомириво над 100 000 лева за извършени от фирмата му строителни дейности.

„В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Той видимо беше в шок и не разбираше какво става”, разказа адвокат Ася Манджукова.

Тя подчерта, че негови приятели и близки са споделили, че не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитие. "Драгомир е спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решава проблемите си по този начин", категорична бе адвокатката.

57-годишният мъж е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно.

"Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата. До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило", каза още Ася Манджукова.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог