Свързани новини

18.05.2017 11:40

Двойно убийство в София

Видян 1604 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   57-годишният строителен предприемач  Драгомир Драгомиров откри стрелба и уби двама служители в офис на фирма за строителен надзор на улица Ради Радев 18 в софийския квартал Витоша.  Двамата убити служители - мъж с българско и руско гражданство и жена, са на 38 и 61 години. Синът на загиналата пък е транспортиран в критично състояние в УМБАЛ Света Анна. Младият мъж е прострелян в главата.


Драгомиров е стрелял със законно притежаван пистолет. След това е избягал и е бил задържан в лек автомобил. Повдигнати са му обвинения и през следващите дни прокуратурата ще поиска от съда налагане на постоянна мярка задържане под стража. Оръжието е иззето и е назначена експертиза.


"Между Драгомиров и убитите има неуредени финансови отношения. Жертвите са служители на фирма, която извършва инвеститорски контрол на обект, чийто подизпълнител е дружеството на Драгомиров", заяви административният ръководител на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова.


Главният секретар на МВР Младен Маринов съобщи, че фирмата, в която са работили жертвите, е дължала на стрелеца над  100 000 лева, заради строителство на жилищна сграда.


"Убийството не е планирано. Убиецът и жертвите му са имали в сряда среща заради неуредените си сметки и вероятно днес нещата са излезли извън контрол", обясни Маринов.


Драгомир Драгомиров не е криминално проявен. Преки очевидци на жестокото двойно убийство няма.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп