Свързани новини

17.05.2017 14:17

Волен оставя Атака на Светлозар Лазаров?

Видян 4548 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Необяснимата за мнозина близост в последно време между  лидера на Атака Волен Сидеров и бившия главсек на МВР Светлозар Лазаров в кабинета на Пламен Орешарски, взе да се изяснява.
19 минути научи от свои източници, че Лазаров скоро поема партийното строителство на Атака, а създателят й Волен Сидеров остава като почетен председател на формацията в стил Доган.
В последно време Лазаров е неотлъчно пред и зад Вожда по време на публични мероприятия. Поради това журналисти и анализатори се питаха дали пък екс баретата не е станал охрана на Волен или е просто негово доверено лице. Двамата се явиха един до друг и на поклонението – Безсмъртен полк на 9 май в памет на загиналите в антифашистката борба. Чак сега става ясно защо Волен и бившият главсек от кабинета на Орешарски са в тандем.



Светлозар Лазаров е зет на доц. д-р Камен Пенков, зам.-министър на МВР в кабинета Станишев от 2005 до 2008 г. Член на Висшия съвет на БСП от 2000 до 2008 г. Завършил е Академия на МВР и ЮЗУ Неофит Рилски. Създател на охранителна фирма Скорпио - една от най-големите в страната, която от 2000 г. и досега се ръководи от съпругата му. Самият Светлозар Лазаров е роден на 21 януари 1974 г. в Горна Оряховица. Завършил е право в ЮЗУ Неофит Рилски. В системата на МВР започва работа през 1999 г. като командос в Специализирания отряд за борба с тероризма. През 2002 г. е назначен на длъжност разузнавач в НСС, като последователно е заемал всички длъжности до началник на сектор. В правителството на Пламен Орешарски (2013-2014 г.) бе назначен за Главен секретар на МВР на мястото на подалия оставка Калин Георгиев. Неотдавна той стана съветник на министър Каракачанов от ВМРО от квотата на Атака. А тепърва очевидно ще се занимава и с партийно строителство.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е