Свързани новини

17.05.2017 10:59

Психично болен нападна възрастна жена

Видян 1255 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Пореднен случай на нападение на психично болен у нас. На видео разпространено в социалните мрежи се вижда как 26-годишен криминално проявен младеж (болен от шизофрения)  брутално напада в гръб 72-годишна пенсионерка на автобусна спирка в Бургас.  Инцидентът е станал на 9 май. Жената чакала автобус, когато младия мъж я е изритал силно в гръб. От записа се вижда как хулиганът зверски рита жената и тя изхвърча на няколко метра напред и пада. След зверския ритник 72-годишната Виолета е със счупен таз и се налага да бъде оперирана. На кадрите ясно се вижда как жената се строполява на земята. Първоначално никой присъстващите на спирката, включително и мъж до падналата жена, не реагира на случилото се. Те безучастно гледат как бабаитът се разправя с пенсионерката. Впоследствие единствено две възрастни жени притичават на помощ на жената, изправят я на крака и с поведението си стопират повторно нападение от страна на Живко. След идването на автобуса той невъзмутимо се качва в него, както и безучастните зяпачи.



 Нападателят не е задържан, защото има регистрация за психично заболяване. Той е настанен за лечение в Центъра за психично здраве в Бургас. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза, която да установи състоянието му и дали той може да бъде привлечен към наказателна отговорност.



 Диагнозата на 26-годишния младеж  е шизофрения. Случаят се наблюдава от Районната прокуратура в Бургас.  Започнало досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда по хулигански подбуди.  Нападателят е изписан от психиатрията и се намира в дома на своята майка.













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп