Свързани новини

15.05.2017 10:13

Макрон иска отделни Европарламенти за 1-а и 2-а скорост в ЕС

Видян 1600 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Широко подкрепяният у нас Еманюел Макрон не само встъпи по обед вчера в длъжността на президент на Франция, но и изрази вижданията си за бъдещето на Европа. Напомняме, че в седмицата преди изборите от 7 май той настоя за големи промени в ЕС. Една от тях е държавите от „първа” и „втора” скорост да бъдат и институционално разделени с отделни Европарламенти, като страните с единна валута влизат в А-група, а периферните като България – в Б-група. Макрон изпрати нежно политическия си баща Оланд, който го направи министър и отстрани всички по пътя му до Елисейския дворец, а бившият вече президент се качи на служебно Рено, което го откара до щаба на соцпартията на Левия бряг до Мюзе д’Орсе край Сена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.