Свързани новини

12.05.2017 10:20

Симеонов: Ще има шоу на плажа на Слънчев бряг, яко събаряне на бараки

Видян 1108 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Следващата седмица ще има яко събаряне на бараки в Слънчев бряг - говорим за плажната ивица, която е държавна. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов пред БНТ тази сутрин.


"Черноморските курорти са се превърнали в чаршаф-пазари. Трябва да се вземат спешни мерки срещу уродливото явление преместваеми бараки. Призоваваме общинска администрация да си свърши работата, а не да слугува на нечии интереси“, каза още един от лидерите на "Обединени патриоти".


Според него Бургас е един най-престъпните градове в България.


„Нямало е голяма групировка, която да ограничава кварталния бизнес. Затова е градът на кварталните мутрички. Препоръчвам на Николина Ангелкова промяна на нормативната концесия за отдаване на концесии. Те са се превърнали в едни касички. Ще бъда безкомприомисен по отношение на изискванията на законите и въобще не ме интересува кой от къде идва. Ще има шоу на плажа на Слънчев бряг другата седмица, така че заповядайте“, каза още Симеонов.


По думите му има около 2000 българи в Украйна и Молдова, които са с нужната квалификация и са готови да поемат засиления туризъм.


„В момента се изисква превод на дипломите им и подаването на всички документи в София, което не е нормално. Преводът на диплома е абсолютно безсмислено. Хората идват да работят все пак за 250 евро“, допълни вицепремиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще