Свързани новини

03.05.2017 13:55

3-ти Борисов под знака на 9: Недовършване и сътресения

Видян 1910 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Борисов, който на 4 май ще представя третия си кабинет, отново ще го роди под знака на Деветката. В нумерологията това е едно от двете най-трудни числа, като негови символи са недовършването и сътресенията – емоционални и други. Досега и двете правителства на Борисов бяха Деветки и съдбата им  известна – недовършени мандати и влизане от скандал в скандал. Този път последното стана дори още преди заклеването, което не е добра поличба.


Уж има за вице астролог като Екатерина Захариева, Борисов обърка и този вид гадания. Защото според доста от международните експерти, а не любители като нея, Ретроградният Меркурий се точи до 4-и май, а според всички, което поне малко разбират от тази наука – лошото му влияние продължава и 10 дена след това.


Меркурий – планетата на лъжците и търговците, а значи – и на политиците, особено българските, вреди на преговори и най-вече на резултатите от тях, а всичките предкулисни и задкулисни договорки за това правителство текоха именно в разгара му, когато ретроградна беше и планетата на любовта и парите Венера.


Кабинетът Борисов 3 се ражда под негативното влияние на още две супер важни планети. Едната е царската Юпитер – двигателят на всички управления, която продължава да бъде ретроградна. Насрещно е и движението на втората по сила Сатурн. Към тях добавяме навлизащия в ретроградност Плутон, който е обърквач на всякакви сметки.


Какво може да се очаква?


Народни вълнения, протести, гръмовни скандали, неуспехи в начинанията, особено икономическите и социалните, разкриване на скритото, а то е бая при съставянето на този кабинет, недовършване на поети ангажименти: примерно вдигане на пенсиите, вдигане на учителските заплати.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни