Свързани новини

27.04.2017 11:22

Стойнев: Човек на ГЕРБ е здравният инспектор, скрил проблема с водата в Хасково

Видян 1592 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„БСП не е деструктивна опозиция. Ясно заявихме, че ще подкрепяме правителството в 3 сфери – председателството на Съвета на ЕС, вътрешната сигурност и демографски срив, при положение, че решенията се взимат в НС”. Това заяви в ефира на bTV зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев. Той подчерта, че по предложение на левицата днес парламентът е приел създаването на 2 временни комисии – за неплащането на работни заплати и за наличието на уран в питейната вода. „Как може националният здравен инспектор Ангел Кунчев, който е отговорен да сигнализира населението за този проблем, да е осми в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ и то точно в Хасково? Този проблем е бил скрит, за да няма напрежение, с оглед на предстоящите избори. Кое е по-важно - властта или здравето на хората?”, попита той.


Драгомир Стойнев определи като скандални промените в правилника за дейността на НС като отпадането на комисията за наблюдение на КЕВР; отпадане на блиц контрола; парламентарният контрол да не се предава по БНТ1; отказът да се замразят заплатите на депутатите към декември 2016 г. „Вчера излезе докладът на НСИ, според който 35% от българските граждани живеят в крайни материални лишения. Българските граждани да не знаят какво говори министър-председателят, да не знаят как отговарят министрите на питанията в НС, някои от които са зададени по техни сигнали, е повече скандално. Къде отиват демокрацията и свободата на словото?”, попита той.


Драгомир Стойнев подчерта, че „БСП за България” одобрява действията на прокуратурата в АПИ. „Където има нарушения, отговорните да си носят последствията”, каза още той и припомни, че сигналът е подаден от БСП. Зам.-председателят на ПГ на левицата подчерта, че има явно нарушение – за един ден са усвоени близо 50 млн. лв. „Явно някои хора са фокусници”, коментира той. Според него ако и НЕК и КЕВР са направили нарушение, също трябва да отговарят.


По повод записаното в програмата на ГЕРБ и ОП увеличение на минималната пенсия на 200 лв. Стойнев коментира, че всяка една политика, която води до повишаване на доходите на хората, ще бъде подкрепена от БСП. „Големият въпрос е, че те обещаха на хората 300 лв. Има договорки и разпределение на властта”, заключи Драгомир Стойнев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне