26.04.2017 15:04

Цветя и пейки за градините пред блока

Видян 1600 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столичната община ще предостави дървета, храсти, паркова мебел и цветя на желаещите да облагородят междублоковите пространства.  Процедурата за кандидатстване по програмата Зелена София за 2017 г. вече е открита. На интернет страницата на общината в раздел Околна среда в рубриката Програми и проекти са публикувани всички необходими документи за кандидатстване.



Инициативата има за цел да пробуди гражданското съзнание в изпълнение на проекти за подобряване и облагородяване на зелените пространства в София.



Програмата ще подкрепи и стимулира проектите за озеленяване и изграждане, подмяната или естетизацията на елементите на парковото обзавеждане в зелените общински площи като предоставя безвъзмездно дървесна и храстова растителност, цветя, паркова мебел, материали и инструменти за ремонт и поддържане на облагородените пространства на регистрираните етажни собствености, неправителствени организации и читалища.



Програмата е насочена към подобряването на условията за живот и отдих на прилежащи територии и околни пространства в жилищните квартали, подкрепата на местните инициативи и доброволчество, повишаването на качеството на живот и социалното общуване.  
Крайният срок за подаване на проектните предложения в районните администрации, на територията на които ще бъдат изпълнявани конкретните проекти ще бъде до 17.00 часа на 29 май 2017 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден