01/02
25.04.2017 13:44

Ново луксозно списание в самолетите на България Ер

Видян 1145 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още едно луксозно списание ще информира пътниците на борда на „България Ер“. Тримесечното англоезично издание Investor Digest, част от портфолиото на Investor Media Group, е в обем от 80 пълноцветни страници и се разпространява безплатно както във всички дипломатически мисии и търговски представителства в страната, така и в самолетите на националния превозвач.


В него са поместени най-интересните и задълбочени бизнес анализи от Investor.bg, Bloomberg TV България и Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine.


По този начин англоезичните читатели на борда могат да получат качествено обобщение и анализ на тенденциите и процесите в българската и световна политика, икономика и обществен живот, докато пътуват на комфортна седалка на борда на националния превозвач.


„Целта на „България Ер“ винаги е била да предложи на пътниците си не просто превоз, а цялостно преживяване на борда – удобно място за сядане, учтив и усмихнат персонал, кетъринг и издания, от които да получат интересна и полезна информация. С новото списание Investor Digest на Investor Media Group допълваме палитрата качествени издания на борда и се обръщаме към англоезичните си пътници, които нерядко имат време да се информират за най-важното в политиката, икономиката и обществото, само докато пътуват", категоричен е търговският директор на „България Ер“ Мария Стоянова.


Главен редактор на новото луксозно издание е Константин Томов, който стои зад успеха на бордното списание на „България Ер“ - Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine, и има над 20-годишен медиен опит.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв